Студена доматена супа по Виенски
Необходими продукти
  • • 1 кг домати
  • • 1 л телешки бульон
  • • 1 бр. карамфил
  • • черен пипер на зърна
  • • 1 бр. дафинов лист
  • • червено вино
  • • бяло вино
  • • магданоз
  • • 1 бр. лимон
  • • захар
  • • сол
Начин на приготвяне
Поставят се 900 г нарязани домати в говеждия бульон и се варят. След малко се прибавят подправките, захар, сол, червеното вино и варенето продължава, докато доматите се сварят. Супата се прецежда, пресова се, прибавят се лимонов сок, бялото вино и се изстудява. Поднася се с попарените, обелени и ситно нарязани останали домати и магданоз.

Рецептата е добавена на 21 Юни 2003 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.